Mi smoLucianepremičnine

Kdo smo mi?

Smo nepremičninska agencija, ki se rada celostno posveti strankam in jim ponudi primerne nepremičnine, glede na njihove želje in pričakovanja. Zavedamo se da je nakup ali prodaja nepremičnine pomembna odločitev v vašem življenju. Zaradi tega vsako stranko spoznamo in potem skupaj poiščemo najbolj primerno nepremičnine. Izkušeni agenti nosilci Licence za opravljanje poslov nepremičninskega posrednika, pridobljene pri Ministrstvu za okolje in prostor, vam nudimo celostno strokovno ter pravno varno pomoč pri nakupu, prodaji, najemu ali oddaji nepremičnine. Veselimo se sodelovanja z vami.

Kako vam lahko pomagamo?

Pomagamo vam le, če vas spoznamo. Zraven tega, da kupujete nepremičnino, je to velik več kot to. Nakup nepremičnine mora biti investicija v izboljšanje vašega življenja in korak v pravi smeri. Vaš slog života določa pravo nepremičnino za vas. Tukaj izkušnje pridejo prav in bodo pomagale pri nasvetih in usmeritvah.

Kako smo plačani?

Plačani smo od provizije, ki je plačilo za naš trud. Višino plačila za posredovanje nepremičninska družba in naročitelj dogovorita s pogodbo o posredovanju. Ogledi nepremičnine so brezplačni in neobvezujoči.

NAŠE STORITVE

Ponujamo širok nabor nepremičninskih storitev.

Prodaja

Razumemo, da je pri prodaji nepremičnine v igri veliko več, kot zgolj postavljanje prave cene.

Oddaja

Ponujamo najem hiš, stanovanj in poslovnih prostorov.

Prodajate nepremičnino?

Ponujamo vam možnost ponudbe vaše nepremičnine v naš seznam nepremičnin.

Storitev na ključ

Mi poskrbimo za vse in vas tako razbremenimo napačnih odločitev in vam pomagamo z nasveti.

Zakaj izbrati Lucia tim d.o.o.?

Naša nepremičninska agencija vam s svojim osebnim pristopom in izkušnjami lahko pomaga do idealne nepremičnine.

Cena 100%
Storitev 110%
Zadovoljstvo strank 120%
about