Opis

Nova moderna, kvalitetno zgrajena hiša na izredni lokaciji

Šujica/Hruševo: 6 km iz Ljubljane, v prijetnem naselju, tik ob gozdu, prodamo prestižno domovanje.  254,6 m2 (+ terasa 54m2 in balkon 15 m2), na novo zgrajen objekt stoji na 754 m2 veliki parceli, ki je delno ograjena z lepo izdelanim kamnitim zidom in meji na manjši potoček.

V klasično zgrajenem objektu so vključeni visokokakovostni materiali, npr. kvalitetna – protivlomna vhodna vrata Internorm (zaščitna ključavnica, edinstvena izolacija, al. podboji, 4 kratno zapiranje, odklepanje na prstni odtis).

Vsa vgrajena okna in balkonska vrata vsebujejo varnostna izolacijska stekla (Inotherm, protivlomna, 4 kratno varnostno zapiranje) in rolete z električnim odpiranjem.

Keramika je višjega cenovnega razreda.

Celotni objekt je zgradil visoko strokoven kader, ki se lahko pohvali z več desetletno izkušnjo in gradnjo nekaj deset stanovanjskih hiš na področju Šujica/Hruševo ter številne druge reference drugod po Sloveniji.

Hiša je razdeljena na tri nivoje (objekt dokončan po dog. s kupcem):

 -v pritličnem delu pred vhodom, na tlakovanem dovozu, je prostor za 3 avtomobile ter po želi tudi ogrevana garaža, ki ima prostor še za 2 dodatna avtomobila in odprt utility. Poleg kurilnice je prostor z WC-jem. Po notranjem hodniku je dostop do zgornjih etaž;

– v prvem nadstropju, je poleg dveh sob (npr. otroška soba, pisarna) še kopalnica ter ločen WC in večji bivalni del, ki vključuje kuhinjo (pripravljeno za sredinjski otok), jedilnico ter dnevno sobo iz katere lahko preidete na velik balkon, ki vam omogoča dostop do zelenice okoli hiše;

– v drugem nadstropju, je poleg dveh sob (npr. velika garderoba, prostor za rekreacijo) in kopalnice tudi tretja večja soba (npr. spalnica / tudi možnost za kuhinjo in bivalni del) preko katere je dostop na 48 m2 veliko teraso s prekrasnim razgledom na zeleno okolico.

Prijeten ambient vam omogoča talno gretje (mestni plin) in vgrajen sistem za kroženje zraka v celotni stavbi (sistem rekuperacije). Vgrajen je tudi sesalni sistem, ki omogoča moderno udobje pri čiščenju. Samoumeven je priključek za internet in kabelsko televizijo.

Urejena zelenica ima vgrajen avtomatski zalivalni sistem.

Na parceli je naravni izvir vode in urejen 5.000 l rezervoar iz katerega lahko črpate potrebno vodo za zalivanje ali pranje avtomobila.

Avtobusna postaja ki je v neposredni bližini vam omogoča redno povezavo v Ljubljano in prevoz otrok v  šolo ali vrtec v Dobravo.

Izredno prostorni stanovanjski objekt, ki je usmerjen  jugo / vzhodno, omogoča visoko kvaliteto bivanja v neposrednji bližini glavnega mesta.

Objekt je primeren tudi za konzulatna predstavnišva, diplomate, ipd.; skratka za najzahtevnejše kupce.

V CENI JE VKLJUČEN 9,5 % DDV.

Pogoj nakupa: stroški provizije za opravljeno storitev posredovanja se razdelijo na način, da kupec plača provizijo v višini 2% +DDV

Opis ponudbe

Prodaja
Hiša

Lokacija na mapi

Kontaktirajte agenta

HRUŠEVO, V NOVEM NASELJU, 254,6 m2, samostojna hiša

Rado Jović

Direktor
Skoraj 20 let izkušenj pri prodaji nepremičnin.

Podobne nepremičnine

Najbolj iskane nepremičnine

140,9 m2 2018 326
130.000 
159,9 m2 2019 370
259.000 
196,24 m2 2018 539
298.000
236,5 m2 2011 5785
256.200 
1100
80.000  EUR
HRUŠEVO, V NOVEM NASELJU, 254,6 m2, samostojna hiša

Rado Jović

Direktor 4 properties
Kontaktirajte nas

Poiščite druge nepremičnine

- 294.000 
0 m2 - 236 m2

E-novice

Login

6 or more characters, letters and numbers

6 or more characters, letters and numbers

6 or more characters, letters and numbers. Must contain at least one number.

The two passwords don't match.

Invaild email address.

Select the type of account.

Already have an account?